Gratis ‘Leeg je rugzak’ sessie

Ben je nieuwsgierig naar mijn brein coaching, maar zou je eerst op een laagdrempelige manier willen ontdekken hoe het is als ik met je mee denk? Wil je weten of deze manier van coachen ook iets voor jou is?

Boek dan hieronder een gratis sessie. Aan het einde van de sessie, weet jij als je de (digitale) deur uit loopt precies wat er moet gebeuren om jouw ballast te lozen. Ik kijk samen met jou naar wat er in je rugzak zit, en hoe je ervoor kunt zorgen dat ie niet nog voller wordt. Al te vaak is het nog zo, dat jij of een ander er ongemerkt nog wat bij stopt. Hoe halen we het eerste ding uit je rugzak? En welke daarna? En we kijken alvast naar de vraag: wat heeft het je gebracht? En heb je m daarom ook kunstmatig in stand gehouden? Je hebt aan het eind van de sessie een volledig overzicht van wat er allemaal moet gebeuren om je ballast blijvend te lozen.

Met mijn advies, waarin ik een stappenplan voor je maak, kun je direct aan de slag. 

Door mijn persoonlijke en professionele ervaring kan ik in korte tijd exact inschatten wat jij nodig hebt om zonder ballast verder te reizen. Ik neem alle elementen uit jouw verhaal mee, om zo een advies op maat voor jou te kunnen maken, wat gegarandeerd bij jou past. 

Anderen die een gratis sessie bij mij hebben gevolgd willen je dit meegeven:

“ Ongelofelijk hoe je in 1 gesprek  meteen de juiste snaar weet te raken en de kern te pakken hebt.” 

“Er was gelijk in de eerste sessie een klik, ik dacht; zij begrijpt mij ECHT.”

“Ik had niet verwacht in een uur tijd al zo veel meer overzicht te hebben. Ik heb er weer vertrouwen in dat ik van die ballast af kan komen; dat was voor de sessie wel anders.”

Denk jij nu:

Die gratis sessie, die zie ik wel zitten?

Boek dan jouw gratis sessie door op de knop hieronder te drukken. 

Om jou in de gratis sessie zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen ik je vragen of je alvast een paar korte vragen voor mij wilt beantwoorden. Ik kan de sessie dan goed voorbereiden; dat vind ik belangrijk, want niet alleen mijn tijd, maar ook die van jou is heel kostbaar. Als je de sessie hebt aangevraagd neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om een sessie te plannen. Ik kan de sessie telefonisch doen, via een video call ( heeft mijn voorkeur), maar je bent ook live welkom op mijn werkplek in Amsterdam Noord.